






Vil du ha oppskrifter sortert etter grønnsak?
Matlaging – min tilnærming
Jeg ble tidlig opptatt av å tilberede min egen mat etter at jeg som ungdom ble vegetarianer. På den tiden fantes det få (om noen i det hele tatt) produkter på markedet rettet mot vegetarianere, og jeg ble derfor nødt til å lære meg å være kreativ i matveien.
Siden den gang har jeg gått over til en mer helhetlig tilnærming til matlagingen og ønsker ikke å legge en merkelapp på kostholdet. Det viktigste for meg er at maten skal smake godt samtidig som den er nærende og ikke krever alt for mye tid og ressurser i en ellers hektisk hverdag. Hovedbasisen er alltid lokale, norske råvarer, og jeg tar utgangspunkt i de grønnsakene jeg dyrker selv – fra hagen til magen.
På kjøkkenet mitt liker jeg å kombinere det moderne med det tradisjonelle, det sunne med det søte. På kjøkkenbenken har jeg alltid et eller annet matrelatert eksperiment på gang, enten det er et oljeuttrekk av urter fra hagen eller en surdeig som står til gjæring.
Det finnes så mye spennende mat vi kan lage av lokalproduserte grønnsaker, og det er dette jeg ønsker å formidle med oppskriftene mine.
Vel bekomme!


