Det er utrolig hva litt honning kan gjøre for en blanding av ellers litt trauste grønnsaker. Denne oppskriften kan du variere i det uendelige etter hvilke grønnsaker du har tilgjengelig, og du kan servere den til mange ulike retter. Selv serverte jeg grønnsakene på en seng av rødbetehummus og med godt surdeigsbrød til:
Honningglaserte rotgrønnsaker
Mengde
2
personerTilberedningstid
20
minutesIngredienser
1 gulrot
1 polkabete
1 gulbete
1 neve rosenkål
1 raus håndfull grønnkål
1 ss honning
2 ss smør
1/2 ts tørkede chiliflak, kan sløyfes
tørket oregano og basilikum
salt, smakes til
Directions
- Skrell og kutt grønnsakene i passende terninger.
- Start med å steke alle grønnsakene utenom grønnkålen i smør i en stekepanne på middels varme. Stek i noen minutter og rør godt rundt underveis
- Når grønnsakene begynner å få en gylden farge tilsetter du grønnkål i biter, honningen, resten av smøret, salt, urter og chiliflak. La det hele surre på lav varme til all honningen har smeltet over grønnsakene
- Server umiddelbart
Legg igjen en kommentar