Bananpannekaker med havre

Server et pannekaketårn til søndagsbrunsjen!

Under vekstsesongen blir søndagene mine som regel tilbrakt på gården, med arbeidsstøvlene på og jord under neglene, mens jeg instruerer ivrige andelshavere som har kommet for å jobbe dugnad. Akkurat nå derimot – før sesongen starter for fullt på gården – er søndagene ensbetydende med å leve sakte og nyte en laaang frokost mens radioen summer stille i bakgrunnen.

Måtte denne oppskriften finne deg på en slik stille søndag <3

Bananpannekaker med havre

Recipe by avantgartner.no
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedningstid

25

minutter

Ingredienser

  • 2 bananer, modne

  • 2 dl yoghurt naturell

  • 3 egg

  • 2 dl havremel

  • 1/2 dl lettkokte havregryn

  • 1 ts bakepulver

  • liten klype salt

Fremgangsmåte

  • I en bakebolle: mos bananene fint med en gaffel. Tilsett yoghurt og egg og rør rundt til alt er godt blandet
  • Tilsett havremel, havregryn, bakepulver og salt. La røren svelle et par minutter før steking.
  • Bruk 2 ss med røre per pannekake. Du må kanskje bruke skjeen til å bre røren utover.

    Stek små pannekaker i litt smør på middels varme, et par minutter på hver side. Du må kanskje bruke skjeen til å bre røren utover.

Notater

  • Røren er tykkere enn en standard pannekakeoppskrift og minner mer om lapper/sveler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *